Op 1 juli zijn de maatregelen aangaande het coronavirus enigszins versoepeld. Gelukkig voor de basisscholen. Zodoende kunnen de traditionele eindmusicals voor groep 8 toch nog doorgaan.

Op basisschool De Fontein in Den Burg hebben 17 ‘GROEP ACHTERS’ ontzettend hard geoefend om er een leuke musical van te maken. En leuk was het!

Het onderwerp was ‘ruimtevaart’. Verschillende onverwachte situaties deden zich voor en plotseling werd de door professor Snorremans ontwikkelde raket per ongeluk geactiveerd. Het door de schoolleiding georganiseerde uitje kreeg plotseling een geheel andere wending.

Deelnemers van groep 8: Peter, Stefan, Dienand, Mitchel, Mike, Mark, Mayra, Dana, Sabrina, Joey, Mashv, Jasper, Milan, Luca Rianne, Luna, Sofie en de juffen Noortje & Simone

Zelf mocht ik een bijdrage leveren door de verlichting en het geluid te leveren en te bedienen.

Reactie van Juf Simone.

Wat hebben we hard geoefend met de kinderen. Gestart via videobellen in de coronatijd en daarna op school op het podium. Iedereen heeft zicht ontzettend ingezet voor de musical “De Feestplaneet”. Ook Gerrit! Hij maakte de musical net nog even echter en specialer door verschillende geluidseffecten en lichteffecten toe te voegen. Wij bedanken hem voor al zijn tijd en inzet!

Flink oefenen dus...