"Wij vinden het geweldig om te genieten, te fietsen en foto's te maken!"

Wij zij Gerrit, Betsie en Gizi. Ik ben sinds augustus 2017 met pensioen en sindsdien worden mijn dagen gevuld met allerlei bezigheden. Vrijwilligerswerk in de vorm van mensen vervoeren naar een ziekenhuis, of maaltijden bezorgen bij mensen die thuiswonen en zelf niet meer in staat zijn om te koken. Inmiddels ben ik al weer enkele jaren lid van een biljartclub waar ik naast het gezellig spelen ook het secretariaat bijhoud en de onderlinge competitie verzorg.

Ik heb een groentetuin van 350 m2. Zelf allerlei groente en fruit telen, eventueel invriezen of wecken. Alles wat er teveel aan opbrengst komt wordt in een klein kraampje aangeboden aan de voorbijganger. De opbrengst gaat naar een goed doel, ‘Stichting Studiefonds Dana’. Van deze stichting ben ik voorzitter en met elkaar kunnen we studenten aan een gymnasium in Bulgarije in hun laatste studiejaar van boeken voorzien.

In mijn werkzame periode is bij mij de belangstelling gewekt voor geautomatiseerde processen. Vandaar dat ik me nu ook ga bezighouden met het opzetten van websites. 

We hebben vanaf het begin altijd honden om ons heen gehad, van dwergpoedel tot Rothweiler, drie Berner Sennenhonden en nu dus een draadhaar Vizsla.

Vakantie vieren we tegenwoordig met een eigen camper. Meestal kleine boeren campings, lekker rustig.

Gerrit | Betsie | Gizi​

Op 19 oktober 1978 zijn getrouwd in Uden. Gerrit is daar geboren en Betsie in het nabijgelegen Veghel. Meteen daarna zijn we verhuist naar Texel. Daar zijn we gaan werken als gymnastiekdocenten. In 1981 zijn we beide gaan werken als managers bij een van de grootste campings in Nederland, Duinkampeerterrein Kogerstrand. Dat hebben we gedaan tot 1999. Daarna ging het roer nogmaals om. Betsie ging werken als personeelsvertegenwoordiger bij een zorginstelling en Gerrit volgde in 2000 bij de zelfde werkgever als hoofd facilitaire dienst. Hij bleef daar tot zijn pensioen in 2017. Betsie switchte in 2012 naar een welzijnsinstelling, waar ze nog steeds actief is.

Gizi kwam in 2014 bij ons. Het is een Magyar Vizsla draadhaar. In het najaar van 2017 heeft ze een nestje gehad van 7 prachtige pups. Alle hondjes hebben liefdevolle baasjes gevonden.