Andere websites

In de loop der tijd heb ik een aantal websites mogen maken.
Eerst nog met gratis de webbuilder Yolasites. Hiermee is het mogelijk om binnen de het aangeboden pakket een leuke site bouwen. De enige kosten zijn de domeinnaam en de hosting. Zolang je het verder gratis wilt houden, zijn de mogelijkheden en keuzes echter beperkt. Ook de opslagcapaciteit is vrij snel uitgeput, vooral als er foto’s en video’s worden toegevoegd.

Ik kreeg de gelegenheid om me te verdiepen in ‘WordPress’, een web-programma dat uitgebreide mogelijkheden biedt met een grotere capaciteit. Enkele van onderstaande websites zijn gebouwd in Yola en enkele in WordPress.​

Gymnastiek Vereniging Texel

GVT is een in Den Burg gevestigde gymnastiekvereniging. Er is een verscheidenheid aan lesaanbod. Van jong tot wat ouder kan men deelnemen aan onder andere gymnastiek, turnen, bodyfit en freerunnen.

Leegkogen

Leegkogen is de naam van een stuk land aan de rand van Den Burg. Op dit land is tegenwoordig een volkstuincomplex gevestigd.

Praktijk Sada

Praktijk Sada is gevestigd in Heeswijk Dinther waar Wendy van der Pas mensen behandelt met o.a. NEI-therapie, Voetreflextherapie en Verbroken Verbinding Massage.

Studiefonds Dana

Studiefonds Dana is een charitatieve stichting die jonge studenten door een moeilijke financiële periode probeert te helpen. 

Het Achterhuis

Het Achterhuis is de naam van een zomerhuisje in Oudeschild. Hier kan men ontspannen een periode van de vakantie doorbrengen.

Het Wollen Sierraad

Schapenwol kan in velerlei producten worden toegepast. Er kunnen zelfs sierraden van gemaakt worden. Op deze website worden echter nog veel meer wollen artikelen aangeboden.

Schapenfokker Piet Kooiman

Piet Kooiman is schapenfokker in hart en nieren. Zijn hele website ademt schaap. Regelmatig plaatst hij nieuwtjes en soms kan er ook gehandeld worden.